LegalChat oftewel Videochatten met PDD Legal!

PDD Legal heeft sinds kort de mogelijkheid voor u geschapen om met mr Pim Deul live te chatten. U kunt tijdens deze LegalChat uw vraagstuk voorleggen waarna dit zal worden besproken, advies gegeven en/of juridische documenten (brieven, overeenkomsten e.d.) kunnen worden beoordeeld.

U kunt zelf aangeven wanneer u wilt chatten, uiteraard is dit mede afhankelijk van de beschikbaarheid van mr Pim Deul. U vult de gevraagde gegevens in, waaronder naam, email, telefoonnummer, onderwerp waarover uw wilt chatten. Een LegalChat duurt 30 minuten. De ervaring heeft geleerd dat dit voldoende is om tot een goed beeld en/of advies te komen. Indien mocht blijken dat u meer tijd nodig, dan kunt u aansluitend een nieuwe LegalChat starten. Het kan voorkomen dat tijdens de bespreking van uw vraagstuk blijkt dat uw kwestie te complex is voor de gestarte LegalChat. In dat geval is mr Pim Deul uiteraard bereid uw kwestie, na overleg, verder te behandelen.

De LegalChat kost slechts € 80,-

Het is noodzakelijk dat u over een Skype-account beschikt. Mocht u nog geen account hebben, zult u eerst Skype moeten downloaden en een Skype-account moeten aanmaken. Dat kan via deze link aanmelden-skype.

Aanmelden LegalChat
Vul hier uw gegevens en/of relevante informatie in betreffende uw LegalChat.

Wij verzoeken u, nadat u dit formulier heeft verzonden, uw bestelling af te ronden via de ‘Betaalknop’. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Tevens ontvangt u de bevestiging van de geplande LegalChat. Denk bij het plannen van de LegalChat aan de verwerkingsperiode van uw overschrijving.

Na bevestiging van de gewenste afspraak, ontvangt u via e-mail een link naar de LegalChat pagina, die u kunt gebruiken op de geplande datum van de LegalChat.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp LegalChat (verplicht)

Toelichting (verplicht)

Gewenste datum en tijdstip LegalChat (verplicht)

2e Optie datum en tijdstip LegalChat (verplicht)

Duur van LegalChat (verplicht)
1 eenheid (half uur) – €502 eenheden (1 uur) – €100

S.V.P. eerst ‘Verzenden’ en vervolgens betalen (verplicht)

Betalen