Arbeidsrechtabonnement

Altijd up to date

Speciaal voor werkgevers en adviseurs heeft PDD Legal het Arbeidsrechtabonnement. Voor een laag vast bedrag per jaar profiteert u van het gemak van proactieve ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht.

Het Arbeidsrechtabonnement omvat:

– periodiek actuele informatie
Per post en/of e-mail ontvangt u maandelijks (met uitzondering van juli en augustus) de nieuwsbrief “Arbeidsrecht Actueel”, met beknopte informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het arbeidsrecht.

– attentieservice
Zodra er wijzigingen zijn op het gebied van arbeidsrecht die direct om actie vragen van werkgevers, zal PDD Legal u hierop attent maken. U ontvangt praktische tips en/of waarschuwingen per e-mail.

– telefonisch advies
Binnen het abonnement heeft u recht op kort telefonisch advies bij arbeidsrechtelijke vragen. Hiervan kunt u per jaar tien keer kosteloos gebruik maken.

– korting op uurtarieven
Schakelt u voor uitgebreidere of complexere vraagstukken de hulp van PDD Legal in, dan heeft u als Arbeidsrechtabonnee recht op een korting van 10% op de geldende uurtarieven of het van tevoren overeengekomen bedrag.

Voor slechts € 125 per jaar (exclusief BTW) kunt u gebruik maken van de service van ons Arbeidsrechtabonnement. Het abonnement gaat in op de eerste dag van de maand van aanmelding en loopt tot het einde van het kalenderjaar.

Print de overeenkomst