Juridisch Abonnement

Het inzetten van een advocaat of jurist wordt vaak zo lang mogelijk uitgesteld, meestal pas wanneer een conflict uit de hand loopt. Met alle consequenties van dien: onrust, stress en hoge kosten. Om dit te voorkomen heeft PDD Legal het Juridisch Abonnement. Tegen een gereduceerd tarief kunt u gebruikmaken van een vast aantal adviesuren en/of diensten. Op elk door u gewenst moment kunt u (tijdig!) advies inwinnen van een juridisch specialist die bekend is met uw persoonlijke situatie en die de juridische gevolgen van een beslissing kan overzien. Zo kunnen we samen grotere problemen voorkomen!

U heeft uw eigen juridisch adviseur binnen handbereik: een telefoontje, fax of een e-mailbericht is voldoende. U kunt terecht met vragenstukken op het gebied van ondernemingsrecht (contracten, leveringsvoorwaarden, huurrecht e.d.), arbeidsrecht, vreemdelingenrecht, sociale zekerheid en intellectuele eigendom.

Voor slechts € 135,00 (exclusief BTW) per maand (voor 1 tot 15 werknemers) | € 95,00 (exclusief BTW) per maand (voor ZZP’ers) heeft u een Juridisch Abonnement. Bij het afsluiten van een abonnement tijdens een kalenderjaar wordt een evenredig deel van de abonnementsprijs in rekening gebracht. Daarvoor ontvangt u:

– korting van 10% op het basisuurtarief van PDD Legal voor complexere vragen, zoals bijstand in een procedure of het opstellen van contracten – telefonische ondersteuning van uw eigen jurist – géén extra kantoorkosten – de mogelijkheid om vaste prijsafspraken te maken voor bijvoorbeeld juridische bijstand in een procedure of het opstellen van contracten – een korting van 20% op het basistarief voor startende ondernemers gedurende het eerste jaar van het Juridisch Abonnement.

Indien u geïnteresseerd bent in het Juridisch Abonnement kunt u dat kenbaar maken via de contactgegevens en zal een aanmeldingsformulier worden toegezonden. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van het abonnement en bent u verzekerd van deskundige juridische ondersteuning. Ter kennismaking zal na ontvangst van het aanmeldingsformulier persoonlijk contact met u worden opgenomen.