Maak kennis met PDD Legal

Maak kennis met PDD Legal

PDD Legal is een modern, toegankelijk juristenkantoor onder leiding van mr Pim Deul. Het kantoor is opgericht om te voldoen aan de  groeiende behoefte van cliënten aan openheid, duidelijkheid en flexibiliteit in juridische dienstverlening. Dat is precies wat PDD Legal biedt. Of het nu gaat om het opstellen of screenen van juridische documenten, het geven van advies of het voeren van een gerechtelijke procedure: elke cliëntvraag behandelen wij als maatwerk. Een persoonlijke cliëntrelatie, begrijpelijk juridisch advies en heldere communicatie zijn de onderscheidende kenmerken van onze werkwijze. In elke zaak, ongeacht de omvang, kunt u erop rekenen dat wij u met alle aandacht en zorg bijstaan om het beste resultaat te bereiken. Tegen redelijke tarieven.

PDD Legal is werkzaam in de praktijkgebieden:

– Arbeidsrecht
– Huurrecht
– Aansprakelijkheidsrecht
– Ondernemingsrecht
– Intellectuele eigendomsrecht
– Bestuursrecht
– Vreemdelingenrecht

Om juridische problemen voor te zijn denken wij graag in een vroeg stadium proactief mee met onze cliënten. Vanzelfsprekend bieden wij ook bijstand in juridische procedures (kantongerecht, kortgeding, bestuursrechtelijke kwesties, letselschade en mediation). Een groeiend aantal MKB-ondernemingen, ZZP’ers, stichtingen, verenigingen en particulieren maakt inmiddels gebruik van onze expertise.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan verder op de website, of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch maar natuurlijk ook via de Chat of info@pddlegal.nl

https://pddlegal.nl/

#pddlegal
#legalservices

0