Mr. Pim Deul

Oprichter van PDD Legal Mr. Pim Deul heeft als juridisch adviseur ruim twintig jaar praktijkervaring opgedaan, binnen de (semi-) overheid en het bedrijfsleven. Tal van uiteenlopende kwesties op rechtsgebieden als civiel-, bedrijfs-, bestuurs- en tuchtrecht behandelde hij naar volle tevredenheid van zijn cliënten.

Mr. Pim Deul is generalist bij uitstek. Zijn stijl is creatief, pro-actief, vasthoudend en resultaatgericht. Hij wijst zakelijke en particuliere cliënten de weg binnen de verschillende rechtsgebieden waarmee zij te maken kunnen krijgen. Daarnaast is hij specialist op bedrijfsrechtelijk gebied en fungeert hij als klankbord voor startende ondernemers. Indien nodig heeft hij een solide netwerk van juristen, notarissen en fiscalisten uit de regio tot zijn beschikking.

Hij studeerde in 1991 af aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Universiteit Leiden. Gedurende zijn militaire dienstplicht was hij Brigade-Jurist en werd hij twee keer bevorderd. Mr. Pim Deul is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging.