rechtsbijstand2

PDD Legal voor rechtsbijstandverzekerden

Bent u verzekerd voor rechtsbijstand en loopt er een gerechtelijke procedure? Dan biedt uw verzekering vaak de mogelijkheid zelf voor een deskundige te kiezen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Second opinion
Indien u ontevreden bent over uw rechtsbijstandverzekeraar, of als uw verzekeraar weigert uw zaak in behandeling te nemen, dan kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Volgens de meeste verzekeringspolissen heeft u hier recht op. Bovendien is in veel polisvoorwaarden een vergoeding voor de kosten van een second opinion opgenomen. Stuurt u ons de polisvoorwaarden toe, dan schrijven wij uw verzekeraar aan.

Ook in andere gevallen kan het nuttig zijn een second opinion te vragen. Wij rekenen daarvoor een vast bedrag van € 750 (excl. BTW). U krijgt van ons een schriftelijk advies omtrent de casus en de werkwijze. Mocht er sprake zijn van een bijzonder complexe of omvangrijke zaak dan geven wij dit van tevoren aan; in dat geval is de prijs van de second opinion in overleg te bepalen.

 

Laat ons het werk doen! Bent u rechtsbijstandverzekerd en wenst u een second opinion? Stuur ons uw polisvoorwaarden en dossier, dan schrijven wij voor u kosteloos uw verzekeraar aan.