quote750

Testimonials

De heer J. D. (werknemer te Amsterdam)

“In 2011 werd mijn dienstverband eenzijdig beëindigd wegens onverenigbare meningsverschillen over mijn werkzaamheden. Mr Deul wist haarfijn aan te tonen dat de beëindiging van het dienstverband op onrechtmatige wijze tot stand was gekomen. Dankzij de deskundigheid en de tactvolle handelwijze van mr Deul gingen mijn werkgever en ik op goede voet uit elkaar met een voor mij alleszins acceptabele ontslagvergoeding.”

Mevrouw H. v.d. P. (werknemer te Leiden)
“Mr. Deul is een enthousiaste, positief ingestelde en sociale jurist met jarenlange ervaring. Hij heeft mij bijgestaan tijdens de ontslagprocedure bij mijn toenmalige werkgever. Mr Deul heeft zich verdiept in deze gecompliceerde zaak en mij met raad en daad terzijde gestaan. Dankzij zijn inmenging en gedegen werkwijze is deze zaak goed afgerond. Mr Deul is iemand die gaat voor het maximale resultaat. Bovendien is hij heel plezierig om mee samen te werken: betrokken, initiatiefrijk en oplossingsgericht, no nonsens en down to earth.”

Mevrouw Van O. (ondernemer/privé te Amsterdam)
“Ik heb als ondernemer meerdere malen de juridische hulp van mr Deul ingeroepen. Niet alleen zakelijk, maar ook voor privézaken. Hij bestudeert de kwesties altijd grondig om ze vervolgens professioneel af te handelen. Met een voor mij positieve uitkomst als resultaat.”

De heer J. van R.(privé/ondernemer te Amsterdam)
“Inzake een vermeend onterecht grond- en parkeergebruik op het bungalowpark waar wij wonen, restte het parkbestuur blijkbaar niets anders dan een kort geding aan te spannen. Wij hebben, na positieve aanbevelingen van vrienden, mr Deul ingeschakeld. Na diverse overlegronden met het bestuur bleven zij bij hun standpunt. Het kort geding werd mede dankzij de vakbekwaamheid en persoonlijke inzet van mr Deul door ons gewonnen. Wij zijn uitermate tevreden over de persoonlijke betrokkenheid en directe bereikbaarheid van mr Deul. Wij hebben hem op onze beurt ook weer aanbevolen aan familie en vrienden.”

Mevrouw E. T. (37), freelance reisredacteur te Amsterdam

“Een paar jaar geleden heb ik de sprong gewaagd om als freelance reisjournalist te gaan werken. Ik schreef reportages, recenseerde reisboeken en soms testte ik eetadressen. Op een gegeven moment kon ik drie dagen per week als freelancer aan de bak bij een klein reisblad. Ik was de koning te rijk. Tot het blad failliet ging. De eigenaar, een zakenman, had de stekker eruit getrokken. Het zag ernaar uit dat ik naar mijn geld – ik had nog anderhalve maand salaris tegoed – zou kunnen fluiten. Ik schakelde mr Deul in: hij heeft de zaken van een vriend van me ook behartigd en die is daar nog steeds zeer over te spreken.
Mr Deul heeft voor mij met de uitgever onderhandeld. Uiteindelijk heb ik 70% van mijn achterstallige salaris ontvangen. Dat was zonder deskundige hulp nooit gelukt.”